HK “Ogre/Miandum” cīnās neizšķirti ar “Jūrmalas Sportu”

/ October 20, 2016

Vakar, 19. oktobrī, Latvijas čempionāta handbolā SynotTip Virslīgas spēlē HK “Ogre/Miandum” savā laukumā uzņēma savu principiālo pretinieci “Jūrmalas Sportu”. Spraigā cīņā mačs noslēdzās ar neizšķirtu rezultātu – 24:24 (15:13), starp ogrēniešiem visvairāk vārtu guvumu bija Artim Kurmēnam – septiņi.

Ogres un Jūrmalas komandu mačā rezultātu pirmajā minūtē atklāja Uvis Strazdiņš, bet turpinājumā divreiz rezultatīvi izcēlās Artis Kurmēns, panākot 3:0 “Ogre/Miandum” labā. Vēlāk jau pieminētais Strazdiņš palielināja mājinieku atrāvienu līdz +3, taču pēc puslaika vidus veiksmīgāku sniegumu demonstrēja “Jūrmalas Sports”, kas ne tikai atspēlējās, bet arī pārņēma vadību un 23.minūtē pēc Rolanda Ivanova panāca 11:9. Tomēr atlikušajā laikā ogrēnieši veica izrāvienu ar 6:2, atgūstot vadību un noslēdzot puslaiku savā labā – 15:13.

Otrā puslaika sākumā Kurmēns un Strazdiņš panāca jau +4 (17:13) Ogres komandas labā. Mājinieki arī vēlāk kontrolēja notikumus laukumā, saglabājot 2-4 vārtu pārsvaru, taču pēc puslaika vidus spēle saasinājās. “Jūrmalas Sports” vairākkārt pietuvojās līdz minimumam, bet četras minūtes pirms spēles beigām Mareks Černousovs panāca arī izlīdzinājumu – 23:23. Kurmēns vēlreiz atguva vadību Ogrei, bet Raitis Narme atkal līdzsvaroja rezultātu. Pusminūti līdz beigām ogrēnieši devās pēdējā uzbrukumā, taču rupji kļūdījās, kas noveda pie pazaudētas bumbas, un jūrmalnieki aizskrēja ātrajā uzbrukumā. Iespēja pēdējās sekundēs izraut uzvaru bija Narmem, tomēr vārtsargs Andris Molotanovs glāba Ogri no vārtu zaudējuma, liekot līdzjutējiem atviegloti nopūsties – neizšķirts 24:24.

Ogres rindās septiņus vārtus guva Artis Kurmēns, jūrmalniekiem ar tikpat izcēlās Mareks Černousovs. Jāpiebilst, ka ogrēniešu sastāvā šodien ierindā nebija neviena no brāļiem Laganovskiem, bet Jūrmalai nevarēja palīdzēt pamatvārtsargs Viktors Turkupols, tiesa, viņu itin veiksmīgi aizstāja Jānis Piņķis.

SynotTip handbola Virslīga, 19. oktobris
HK “Ogre/Miandum” – “Jūrmalas Sports” 24:24 (15:13)
“Ogre/Miandum”: Kurmēns 7, Strazdiņš 6, Pozņaks 4/1, Bauze 3, Mancurovs 2, Avotiņš 2.
“Jūrmalas Sports”: Černousovs 7, Ivanovs 5, Ence 3, Narme 2, Kupčs 2, Lībergs 2, Grīnbergs 1, Adamaitis 1, Korzāns 1.

Share this Post