HK “Ogre/Miandum” Latvijas čempionātu sāk ar uzvaru

/ September 25, 2016

23. septembrī HK “Ogre/Miandum” ar spēli savā laukumā pret HK “Vaiņode” sāka kārtējo Latvijas handbola vīriešu Virslīgas čempionātu, Ogrēniešiem turnīru izdevās sākt ar uzvaru, diezgan saspringtā spēlē pieveicot vaiņodniekus ar 31:26.

Jau no paša spēles sākuma HK “Ogre/Miandum” izvirzījās vadībā ar pāris vārtu starpību, bet spēles 20. minūtē pēc Arta Laganovska gūtajiem vārtiem panāca jau 12:7 mūsu komandas labā. Līdz puslaika beigām HK “Vaiņode” gan izdevās nedaudz pietuvoties rezultātā, spēles vidū Ogres handbolisti atradās vadībā ar 14:11.

Otro puslaiku HK “Ogre/Miandum” handbolisti sāka nepārliecinoši. Vairākas reizes mūsējie neguva vārtus no labām metiena pozīcijām, bet pretinieki vairākkārt bija precīzi un jau pēc nospēlētām piecām minūtēm rezultāts kļuva neizšķirts – 16:16. Vaiņodes komanda pāris reizes izvirzījās vadībā ar minimālu pārsvaru – pēdējo reizi tas notika spēles 40. minūtē – 21:20. Spēles galotnē ogrēnieši nospēlēja nosvērtāk nekā līdz tam – pakapeniski palielinot savu pārsvaru, beigās tomēr tika svinēta samērā pārliecinoša uzvaru ar rezultātu 31:26.

Ogres komandā rezultatīvākais ar 11 vārtiem bija Arvis Laganovskis, bet Vaiņodes komandā ar astoņiem goliem – Ainārs Pāvils. Savu nākamo spēli HK “Ogre/Miandum” aizvadīs jau svētdien, 25.septembrī, Ludzā tiekoties ar vietējo komandu “Latgols”.

HK “Ogre/Miandum” – HK “Vaiņode” 31:26 (14:11)

Ogre/Miandum: Arv. Laganovskis 11, Art. Laganovskis 7, Kurmēns 5/2, Bauze 3, Lepers 3, Pozņaks 2.
Vaiņode: A. Pāvils 8, O. Pāvils 7/4, Taujēns 6, M. Mickus 3, Strēlis 1, Sproģis 1.

 

Informāciju sagatavoja Andris Pozņaks,

HK “Ogre/Miandum” pārstāvis

Share this Post