Oktobris sāksies ar soļošanas sacensībām Ogres stadionā

/ September 24, 2016

Sestdien, 1.oktobrī, Ogres stadionā notiks tradicionālās starptautiskās sacensības soļošanā, kas veltītas olimpiskā vicečempiona Jāna Daliņa piemiņai. Sacensību atklāšana pulksten 11.00.

Soļošanas sacensībās, kuras organizē VS “Jūdze” un “ORSO Vārpa” ar Ogres novada pašvaldības un Ogres novada sporta centra atbalstu, piedalīties aicināti visu vecumu soļotāji. Īpaši gaidīti bērnudārzu audzēkņi, kuri varēs startēt 500 m distancē soļošanā, kā arī komandu sacensībās 6×200 m skriešanas stafetē. Katrā komandā jābūt trim zēniem un trijām meitenēm. Komandu cīņā starp bērnudārziem gan soļošanā gan stafetes skrējienā tiks izcīnītas “Jūdzes” balvas – kausi, kas pienāksies par trim pirmajām vietām. Soļošanas ieskaitē tiks vērtēti četri labākie rezultāti zēniem un meitenēm no katra bērnudārza, piedalīties var neierobežots dalībnieku skaits. Bērnudārzu komandu pieteikumi jāiesniedz līdz 26.septembrim.

No pārējām vecuma grupām būtu jāizceļ meiteņu – junioru sacensības, jo 1997. un 1998. gadā dzimušās soļotājas, kuras cīkstēsies 10 km distancē, izcīnīs Latvijas čempionāta medaļas. Sacensību uzvarētāji veterānu grupās tiks noteikti, pielietojot koeficientus.

Individuālajā vērtējumā pirmo trīs vietu ieguvēji saņems balvas un diplomus, 10 km distancē ar naudas balvām tiks apbalvoti 1. – 3.vietas ieguvēji – kā vīrieši, tā arī sievietes. Visi sacensību dalībnieki saņems piemiņas uzlīmes.

Sacensību nolikums – NolikumsDalinasac2016

Share this Post