Skolēnu sporta spēļu volejbola turnīrā uzvar Ogres tehnikums

/ February 1, 2016

27.janvārī Lielvārdes novada sporta centrā notika Skolēnu sporta spēļu turnīrs volejbolā 10.-12.klašu audzēkņu komandām, kurā septiņu komandu konkurencē čempionu kausu izcīnīja Ogres tehnikums. Uz goda pjedestāla arī Ogres 1.vidusskolas volejbolisti, kuri sev pa priekšu palaida Jumpravas vidusskolas izlasi.

Septiņas komandas, kas pārstāvēja trīs novadu (Ogres, Lielvārdes un Ikšķiles) izglītības iestādes, bija sadalītas divās apakšgrupās. Pēc apakšgrupu spēlēm pusfinālam jau uzreiz bija kvalificējusies Jumpravas vidusskolas komanda, bet pārējās sešas aizvadīja ceturtdaļfināla spēles. Tajās Ogres tehnikums ar 2:0 uzvarēja Ogres Valsts ģimnāziju, Ogres 1.vidusskola ar tādu pašu rezultātu – Lielvārdes vidusskolu, bet Madlienas vidusskola arī ar 2:0 – Ikšķiles vidusskolu. Pirmajā pusfinālā tehnikuma volejbolisti ar 2:0 bija pārāki par Ogres 1.vidusskolas izlasi, bet otrajā jumpravieši ar tādu pašu rezultātu uzvarēja madlieniešus. Spēlē par bronzas medaļām Ogres 1.vidusskolas komanda tikai ar 2:1 uzvarēja madlieniešus, bet lielajā finālā Ogres tehnikums svinēja jau kārtējo uzvaru ar 2:0, pieveicot Jumpravas vidusskolas komandu.

1.vietā Ogres tehnikums: Armīns Tomiņš, Emīls Lamberts, Elvis Šumskis, Ainārs Andiņš, Klāvs Briedis, Arvis Tišonoks un Emīls Elksnītis. Treneris – Artūrs Priževoits.

2.vietā Jumpravas vsk.: Dāvis Višs, Dāvis Krūzmanis, Kristaps Skudra, Edgars Rasmanis, Rihards Krūmiņš, Matīss Pēteris Polis un Atis Kozlovskis. Sporta skolotājs – Jānis Pamiljans.

3.vietā Ogres 1.vsk.: Ģirts Rudzišs, Ilmārs Pokšāns, Miks Mežvēvers, Mareks Viņiarskis, Rinalds Štauers, Artūrs Lazdiņš un Ingus Lapāns. Sporta skolotājs – Gatis Heidingers.

Rezultāti

ogres_1vsk_volejbolsjumprava_volejbols  ogres_tehnikums_volejbols

Share this Post