Sudrabs Latvijas telpu futbola čempionātā

/ March 22, 2014

Skolēnu brīvdienās Ogres stadiona hallē notika Latvijas jaunatnes telpu futbola finālsacensības 2001. gadā dzimušajiem zēniem. Sacensībās piedalījās Kurzemes, Zemgales, Latgales, Vidzemes un Ziemeļaustrumu čempionātu uzvarētāji, kā arī Vidzemes čempionāta 2. vietas ieguvēji Valmieras FK, jo ogrēnieši bija ne tikai Vidzemes čempioni, bet arī sacensību rīkotāji.

Ogres komanda finālturnīru iesāka ar pārliecinošu uzvaru pār Jūrmalas SC ar rezultātu 3:0, nākamajā spēlē ar 1:0 tika pārspēti valmierieši. OSC bija meistarīgāki pār Balvu futbolistiem, pārspējot tos ar 3:0, kā arī spēles izskaņā gūstot uzvaras vārtus pret Grobiņas SC – 2:1.

Turnīra pēdējā spēle starp Ogres SC un Rēzeknes BJSS bija fināla cienīga, kurā ar 1:0 pārāki bija rēzeknieši. Finālsacensībās neviena komanda neiztika bez zaudējumiem un sarēķinot iegūtos punktus, pa divpadsmit bija sakrājuši ogrēnieši un Rēzeknes futbolisti, kuri pateicoties uzvarai savstarpējā spēlē kļuva par čempioniem, bet Ogres Sporta centra komanda var lepoties ar Latvijas telpu futbola finālsacensību sudraba godalgām. Trešo vietu ieguva Jūrmalas futbolisti.

OSC komandā spēlēja: Armands Godainis (3 gūtie vārti), Matīss Beitāns (3),  Toms Vecziediņš (2), Bruno Ciniņš (1), Mārcis Ozoliņš,  Kristaps Liepa, Olivers Kulpe , Roberts Vārpa, Aleksandrs Sadkovskis, Bruno Vanags. Komandas treneris Pauls Rubīns.

Par komandas vērtīgāko spēlētāju tika atzīts Matīss Beitāns .

Share this Post